Sporting Roşiori şi Pamimai Videle se rebrenduiesc

Cea mai bună echipă din turul de campionat al ligii judeţene de fotbal, Sporting Roşiori se rebrenduieşte. Aceştia vor reveni, cel mai probabil din vara anului viitor, la numele pe care l-au purtat încă din anul 1973, ROVA Roşiori.
La 40 de ani de la înfiinţare, cea mai bună echipă de fotbal din judeţul Teleorman, în acest moment, Sporting Roşiori, vrea să revină la numele care a consacrat-o, ROVA Roşiori. La cererea suporterilor, conducerea clubului a decis ca din vară să revină la numele de ROVA.
Pentru cei care nu ştiu, ROVA Roşiori s-a născut în anul 1973, după ce a fuzionat cu Sporting Roşiori. Echipa a activat sub acest nume timp de 35 de ani. Din păcate, în 2008, din cauza problemelor financiare echipa a fost dizolvată şi a fuzionat cu Sporting.
Decizia de revenire la numele anterior a fost luată şi de conducerea echipei de fotbal din Videle. Pamimai Videle vrea să redevină Unirea Petrolul Videle.
Istoria Petrolului din Videle este asemănătoare cu echipa din roşiorii de Vede. Aceştia au luat fiinţă în anul 1968 sub numele de Petrolul Videle. În anul 2011, echipa fanion a oraşului Videle a intrat în insolvenţă şi au fost nevoiţi să renunţe la numele care i-a consacrat.

C. DUMITRACHE