Spitalul din Videle a scăpat de datorii! Începe modernizarea

Spitalul orășenesc din Videle este una din puținele instituții medicale care nu mai are nici o datorie, nici către bugetul de stat, nici către furnizori. În acest moment, anunță conducerea spitalului, unitatea funcționează pe profit. Acest lucru nu este, însă, suficient pentru ca orașul să cunoască o dezvoltare semnificativă.

Motorul economiei din orașul Videle, extracția de petrol, funcționează la capacitate minimă, de aceea mulți localnici și-au pierdut locurile de muncă. Vestea bună este că mai există rezerve de petrol crescând, astfel, șansele de angajare pentru cei rămași în oraș.

Spitalul orășenesc din Videle a reușit, în urmă cu aproximativ două luni să își achite toate datoriile. Chiar dacă este o zonă petrolieră, orașul Videle a cunoscut, în ultimii ani, un declin economic, spune primarul Nicolae Bădănoiu.

Primarul Nicolae Bădănoiu spune că unitatea de foraj a orașului lucrează, în acest moment, la capacitate maximă, ceea ce ar trebui să ducă la creșerea numărului de locuri de muncă din Videle.

C. DUMITRACHE