Spectacole de teatru live, în Alexandria

După recenta inaugurare a noului Happy Cinema în Alexandria, cetățenilor li s-a mai pregătit o surpriză. Începând de duminică, 9 decembrie 2018, amatorii de teatru din municipiul reședință de județ pot vedea, în incinta cinemaplexului Happy Cinema, spectacole de teatru live, aflate în portofoliul proiectului cultural “Teatru la Cinema”.

După București, Buzău, Focșani, Ploiești și Pitești, unde a fost implementat acest proiect, Alexandria este al șaselea oraș în care publicul larg are acces la spectacole de teatru organizate în săli cinematografice situate în mari centre comerciale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de compartimentul PR&Marketing ”Teatru la Cinema”, centrul comercial Winmarkt Alexandria, reprezintă a 13-a locație “Teatru la Cinema”.

Primii care vor avea ocazia să participe la spectacole de teatru interactiv și cu păpuși, la Happy Cinema Alexandria, sunt copiii. Micii spectatori sunt așteptați duminică, 9 decembrie 2018, la ”Ursul păcălit de vulpe”. Următorul spectacol pentru copii, ”Aventurile lui Pingolino”, este programat în data de 16 decembrie.

Adulții vor plăti 25 de lei pentru un bilet, iar copii, 15 lei. Acestea pot fi cumpărate de la casa de bilete a Happy Cinema sau prin intermediul site-ului www.teatrulacinema.ro, unde găsiți mai multe informații despre spectacole.

M. MEILĂ