Site-ul Primăriei Alexandria se upgradează

Informaţii despre evenimentele importante din Alexandria primite prin SMS şi imagini video în timp real din punctele cheie ale municipiului. Acestea sunt cele mai noi servicii pe care le oferă conducerea Primăriei Alexandria cetăţenilor din reşedinţa judeţului cu prilejul modernizării site-ului instituţiei.
Comparativ cu vechea versiune, noul site aduce un mod de administrare complet schimbat şi gândit pentru o administrare cât mai facilă şi organizată.
Potrivit primarului Victor Drăguşin cele mai noi servicii de care alexăndrenii pot beneficia dacă accesează noul site se referă la vizualizarea în timp real a imaginilor din municipiu, dar şi primirea de mesaje scrise cu privire la evenimentele importante care urmează să se întâmple în Alexandria.
”Primăria Municipiului Alexandria a reactualizat site-ul în dorinţa de a fi mai facil. Într-un clasament internaţional, ţara noastră este pe locul 3 în lume în ceea ce priveşte viteza internetului. S-a constatat faptul că românii utilizează destul de des internetul şi în acest sens am dorit să aducem site-ul mai aproape de cetăţeni, să-l facem mai util.
Astfel, avem o secţiune de mesaje prin sms. Punem la dispoziţia cetăţenilor serviciul de informare rapidă prin SMS. Dacă doriţi să fiţi la curent cu evenimentele din oraşul dumneavoastră sau să puteţi fi anunţat imediat în legatură cu un eveniment important trebuie doar să vă înscrieţi pe site. Numărul de telefon al utilizatorului rămâne într-o bază de dată, iar atunci când avem nevoie de transmis informaţii de utilitate publică acestea se vor trimite şi prin sms”, a precizat primarul Victor Drăguşin.
Tot ca o noutate, pe siteul Primăriei a fost creată o secţiune ”camere video” prin care se vor putea vedea imagini din punctele cheie din cadrul oraşului.
Mai mult decât atât pagina a fost optimizată pentru toate browseele web şi sistemele de operare existente, fie acestea desktop sau mobile. Noul site mai dispune de un nou motor de căutare şi a fost creată o nouă galerie media pentru imagini şi video.
Upgradarea site-ului a fost gândită pentru a se alinia la standardele europene pentru administraţii guvernamentale şi instituţii publice, dar şi pentru a concura cu primăriile celor mai importante din ţară.

Claudiu DUMITRACHE