Sirian ascuns în locul roţii de rezervă

Descoperire inedită a poliţiştilor de frontieră teleormăneni. În urma unui control amănunţit asupra unui autoturism condus de un cetăţean bulgar, aceştia au descoperit un sirian în locul special amenajat pentru roata de rezervă. Sirianul încerca să intre ilegal în România.
Poliţiştii de frontiera din Turnu Măgurele au depistat ascuns într-un autoturism, în locul special amenajat pentru roata de rezervă, un cetăţean sirian care încerca să intre ilegal în ţară.
”În data de 17 martie, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean bulgar la volanul unui autoturism marca Audi. În urma controlului amănunţit efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă în portbagaj, în locaşul special amenajat al roţii de rezervă, o persoană de sex masculin. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauza este cetăţeanul sirian Halil A., în vârstă de 29 ani. Acesta a declarat că s-a ascuns în locul roţii de rezervă cu ajutorul şoferului bulgar, scopul lui fiind acela de ajunge în Austria în căutarea unui loc de muncă”, se arată într-un comunicat al poliţiei de frontieră.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, bărbaţii şi autoturismul au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

C. DUMITRACHE