Și-a omorât vecinul! Acum regretă fapta în spatele gratiilor

O crimă oribilă a avut loc în satul Păru Rotund din comuna Nenciuleşti. Un consătean a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, chiar de propriul vecin.

Crimă din ”pasiune” pe fondul consumului de alcool. O zi normală de weekend dintr-o familie teleormăneană s-a terminat cu o tragedie. În cursul zilei de sâmbătă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a băut, împreună cu iubita sa, mai multe pahare cu vin. Cu creierii plini de alcool a început să-și lovească femeia. Aceasta s-a speriat și a fugit în curtea vecinului. Pentru că bărbatul violent își bănuia femeia de infidelitate a găsit momentul oportun să se răzbune pe vecin. A intrat în curtea acestuia și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Nicolae Viorel din com. Nenciulești, sat Păru Rotund, judeţul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “omor” și ”violare de domiciliu”.

În ordonanţa procurorului de caz se arată că există date şi probe cu privire la următoarea situaţie de fapt: în timp ce se afla în curtea locuinței martorului B.I. din comuna Nenciulești, sat Păru Rotund, jud. Teleorman, inculpatul Nicolae Viorel zis ,,Lele,, aflat în stare de ebrietate, i-a aplicat victimei Alexe Ionel o lovitură cu cuțitul în zona toracelui, lovitură ce i-a provocat decesul imediat, potrivit concluziilor provizorii emise de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman .

În prezent, inculpatul este arestat preventiv, pe o durată de 30 de zile. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanelor cercetate”, se arată într-o informare de presă a Parchetului Teleorman.

C. D.