Şi-a omorât concubinul cu un ciocan

Dragoste cu năbădăi. O relaţie de dragoste dintre o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 41 de ani s-a terminat tragic. Iubirea dintre cei doi a luat sfârşit în momentul în care femeia l-a lovit pe bărbat cu un ciocan în cap şi l-a lăsat fără suflare.
Furia nu face casă bună cu alcoolul, iar de la iubire la ură nu este decât un pas. Mic. O demonstrează recentul caz petrecut în localitatea Măldăieni din judeţul Teleorman. Dacă în urmă cu o săptămână trăiau o frumoasă poveste de dragoste, acum ea merge la închisoare pentru omor, iar iubitul urmează să fie înmormântat.
Cei doi nu erau doar iubiţi, ci şi vecini. Totul a mers bine până în ziua în care, din cauza unor bârfe, au început să se certe. De la ceartă la agresiune nu a mai fost decât un pas. Supărat pe femeia care nu vroia să-l asculte, bărbatul a început să arunce cu cărămizi în geamul de la casa femeii. Nici ea nu s-a lăsat mai prejos, dar a şi pus mâna pe telefon şi l-a reclamat pe vecin la poliţie.
Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi după ce l-au ”ridicat” pe bărbatul scandalagiu. După ce a dat cu ”subsemnatul” la postul de poliţie, bărbatul a fost amendat şi i s-a dat drumul acasă. Din păcate, peste doar câteva minute avea să sfârşească într-un mod brutal, casa iubitei.
”Scăpat” din mâinile poliţiştilor, bărbatul s-a dus hotărât la gospodăria iubitei pentru a-i cere socoteală. Sătulă de certuri aceasta a pus mâna pe un ciocan pe care îl avea sub pat şi l-a lovit pe bărbat în zona capului, până ce aceasta a rămas şi fără gras, dar şi fără suflare.
Conştientă de cele petrecute, femeia şi-a sunat un prieten pentru a-i povesti cele întâmplate, iar acesta a alertat poliţia.
” Când s-au prezentat la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani mort”, a spus procurorul Traian Nedelcuţă.
Femeia a fost reţinută pentru 29 de zile, iar acum riscă să-şi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor. Anchetatorii nu mai au multe de descoperit în acest caz şi asta pentru că femeia şi-a recunoscut fapta şi regretă cele întâmplate.

C. DUMITRACHE