Senatorul Pîrvulescu și echipa sa

Senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele Organizației Județene Teleorman a Partidului Național Liberal, este candidatul liberalilor teleormăneni la președinția Consiliului Județean. Din echipa acestuia fac parte Costel Barbu, economist, secretar general adjunct al Guvernului, Florică Mara, inginer, prim-vicepreședinte al PNL Teleorman, Dan Popescu, inginer, Filip Valentin, medic, Raluca Fedeleș, economist, Adrian Florescu, economist, Maria Stoian, economist, Florin Titirișcă, economist, Marin Țole, profesor universitar, Cocu Bogdan, jurist, Emilian Vrăjitoarea, profesor, Alexandru Iliescu, economist, Gabriel Nădrag, economist, Petrică Stuparu, colonel MAI (rez), Relu Ivănică, medic veterinar și lista continuă.

Senatorul Eugen Pârvulescu crede că dacă s-au schimbat multe în țară, de ce nu s-ar schimba și în Teleorman, socotit până de curând județ ”roșu”. ”Vă propun pentru Teleorman o echipă competentă”. Din programul lui Eugen Pîrvulescu: aducem gaze naturale în Teleorman, în tot județul, grupuri sanitare în școli, aducțiunea de apă și canalizare în toate comunele, suntem pentru un sistem de irigații, înființăm centre de zi pentru copiii din grădinițe și școli.

Senatorul Eugen Pîrvulescu vrea să preia conducerea Consiliului Județean Teleorman de la social-democrați. De aceea Pîrvulescu îi cheamă pe teleormăneni la vot pe 27 septembrie 2020, îndemnându-i să voteze cu PNL. Eugen Pîrvulescu are încredere în votul teleormănenilor și este sigur de victorie la alegerile locale, care sunt și barometrul alegerilor parlamentare din decembrie anul acesta.

Ioan DUMITRESCU