Senatorul Pîrvulescu a inspectat toate școlile din Teleorman

Senatorul Eugen Pîrvulescu a vrut să se asigure că toate unitățile de învățământ din județul Teleorman sunt pregătite să-și primească elevii începând de luni. Împreună cu reprezentanții DSP, Inspectoratul Școlar și Prefectura Teleorman, președintele PNL Teleorman a luat la pas întreg județul.

“În calitate de senator ales de teleormăneni, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor publice din Teleorman, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Școlar Județean și Prefectura Teleorman, m-am deplasat la mai multe școli din județ, având în vedere că este absolut necesar ca unitățile de învățământ să fie pregătite pentru primirea elevilor.

Reprezentanții instituțiilor abilitate au verificat respectarea normelor sanitare, în contextul pandemiei, iar eu le-am cerut directorilor de școli să îmi comunice ce și dacă le lipsește ceva, pentru asigurarea tuturor condițiilor în sălile de curs”, spune senatorul, Eugen Pîrvulescu.

Mai mult decât atât, acesta face apel câtre toate autoritățile din județul Teleorman să lase la o parte culoarea politică și să se implice activ.

”Mi-aș dori ca autoritățile locale din toate localitățile teleormănene să se implice activ în ceea ce privește unitățile de învățământ și, în general, în tot ce înseamnă dezvoltare.

Deplasările mele în teren, în calitate de senator, nu au avut drept scop doar vizitarea școlilor. Cu această ocazie, am identificat și problemele individuale ale fiecărei localități în parte și am notat, atât eu, cât și restul colegilor parlamentari care s-au deplasat în teren, problemele identificate.

Unele necesită o soluție rapidă, altele sunt de durată. Vă asigur că mă voi implica activ, așa cum am promis, în tot ce înseamnă dezvoltare în județul nostru.

Dumneavoastră, cetățenii din Teleorman, ma puteți ajuta în acest proiect, prin semnalarea problemelor cu care vă confruntați și de care nu am cunoștință.

Doar împreună vom reuși, în perioada care urmează, să schimbăm lucrurile în bine.

Totodată, aștept opiniile oamenilor in ceea ce privește dezvoltarea comunei sau a orașului în care trăiesc, iar eu mă voi implica instituțional, acolo unde legea îmi permite, pentru că scopul final al nostru, al tuturor, este același: schimbarea în bine a județului Teleorman”, continuă senatorul Pîrvulescu.

C. Dumitrache