Sechestrate şi obligate să întreţină raporturi sexuale contra cost

În vreme ce poliţiştii se ocupă de ”găinării”, adevăraţii infractori îşi fac de cap prin judeţul Teleorman. Un caz care ar trebui să îngrijoreze mulţi părinţi de fete s-a petrecut acum câteva zile în judeţul nostru. Două tinere de 14, respectiv 15 ani au fost luate cu forţa de pe stradă, ţinute ostatice într-o casă şi obligate să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane. Din păcate, instanţa a decis ca ”proxeneţii” să fie cercetaţi în stare de libertate.
În loc să se bucure de tinereţe, două copile de 14 şi 15 ani au trecut prin clipe de groază după ce au fost luate cu forţa de pe stradă, închise într-o casă şi silite să se prostitueze. Ororile tinerelor au ieşit la iveală după ce fratele uneia dintre fetele sechestrate a reclamat la poliţie faptul că sora sa lipseşte de acasă şi este ţinută ostatică de către doi bărbaţi. Mai mult decât atât, frate a indicat şi locuinţa în care minora se afla.
”Poliţiştii din Roşiorii de Vede au fost sesizaţi de către S. Anghel de 21 de ani din comuna Călmăţui, cu privire la faptul că sora sa, S. F. de 14 ani este lipsită de libertate în mod ilegal de către doi bărbaţi, la locuinţa unuia dintre aceştia.
În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la adresa menţionată unde au identificat două minore, S.F. de 14 ani şi D. I. de 15 ani din comuna Crângeni.
La audieri minorele au declarat că au fost ţinute cu forţa la locuinţa lui B. Constantin care împreună cu L. Ionuţ de 27 de ani le-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane.
În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi suspecţi le-au determinat pe minorele D.I. şi S.F. să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane din comuna Dobroteşti în schimbul unor sume diferite de bani”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti, iar acum sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism şi lipsire de libertate. Deşi sunt un adevărat pericol public, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă de control judiciar. Adică cei doi sunt bine-mersi, acasă.

C. DUMITRACHE