Se înmulţesc tâlharii

Nici în casă nu mai eşti în siguranţă. A simţit-o pe pielea lui un bărbat din Alexandria care s-a trezit în casă cu trei bărbaţi. După ce l-au ameninţat că-l omoară, tâlharii au plecat şi cu o sumă frumuşică de bani. Din fericire oamenii legii au reuşit să-i prindă, iar acum unul dintre atacatori se “răcoreşte” pentru următoarele 29 de zile în centrul de arest.
Poliţiştii din Alexandria i-au depistat în urma cercetărilor pe G. Iancu de 26 ani din comuna Ţigăneşti, G. Gavril de 21 ani şi M. Gabor de 39 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, care au sustras o sumă de bani din locuinţa unei persoane din Alexandria.
Din cercetări s-a stabilit că cei trei suspecţi, cu ocazia comiterii faptei au exercitat ameninţări asupra părţii vătămate, astfel că a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.
Suspectul din Ţigăneşti a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii alexăndreni şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Teleorman, iar instanţa de judecată a dispus măsura obligării învinuitului de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o durată de 30 zile.

C.D.