Se caută consilier debutant și îngrijitor

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie la concursul pentru ocuparea a două posturi de consilier debutant și altul de îngrijitor. Ambele sunt în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Alexandria.

Încă trei locuri de muncă vacante în cadrul Direcției de Asstență Socială Alexandria. Dacă în numărul de ieri al cotidianului nostru am vorbit despre posturile de asistent șef creșă și cel de bucătar, iată că astăzi este vorba despre două posturi de consilier debutant și unul de îngrijitor.

Cele mai râvnite joburi, acelea de consilier, clasa I, grad profesional debutant, se adresează persoanelor cu studii superioare.

Se primesc înscrieri pentru funcția de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Financiar Contabilitate – Compartimentul Achiziții Publice. Pentru a participa la concurs sunt necesare studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice, economice sau administrative.

De asemenea, se primesc cereri și pentru concursul de ocupare a unui post de Consilier, clasa I, grad profesional debutant – serviciul Resurse Umane, Juridic-Compartimentul Relatii Publice, Proiecte ONG, SSM. Și în acest caz, condițiile de participa sunt: studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul dintre domeniile de licență: medicină veterinară, sănătate – specializarea medicină, biologie, chimie – specializarea chimie.

Proba scrisă pentru cele două posturi va avea loc pe data de 25 mai, de la ora 10.00. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Direcției Generale de Asistență Socială Alexandria. Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul D.G.A.S. Relații suplimentare se pot obține la sediul D.G.A.S. Alexandria – Serviciul Resurse Umane, Juridic. Și persoanele fără studii în domeniu sau cu studii medii își pot găsi de lucru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Alexandria. Pe data de 16 mai, de la ora 9.00 se susține proba scrisă pentru ocuparea funcției de îngrijitor. Pentru a participa la concurs nu este nevoie de studii în domeniu și nici vechime.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Direcției Generale de Asistență Socială Alexandria, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunț în Monitorul Oficial al României. Mai multe detalii, dar și bibliografia pentru acest concurs se obțin la sediul D.G.A.S. Alexandria – Serviciul Resurse Umane, Juridic.

Secretariatul comisiei de concurs este asigurat de Adriana Ulmeanu, consilier asistent – pentru funcția publică de consilier debutant la Serviciul Resurse Umane și Ștefania Stan, consilier superior pentru funcția publică de consilier debutant la Serviciul Financiar Contabilitate.

C. DUMITRACHE