Se ”ascute” lupta la vârful campionatului judeţean de fotbal

”Balul” fotbalistic din campionatul judeţean a debutat cu surprize. ”Campioana” de toamnă, Sporting Roşiori n-a reuşit să se impună pe stadionul din Zimnicea, iar FCM Alexandria s-a chinuit până în ultimele secunde cu o echipă care se reuneşte de 3 ori pe săptămână, de două ori în ”cârciumă”, iar a treia oară pe terenul de fotbal.
Se ascute lupta la vârful campionatului judeţean de fotbal. Doar două puncte au mai rămas între primele 3 echipe din Campionatul judeţean de fotbal, liga a IV-a.
Cea mai mare surpriză din prima etapă a returului s-a înregistrat pe terenul din Zimnicea acolo unde Sporting Roşiori nu a reuşit să plece decât cu un punct, scor 0-0.
O altă surpriză era să se producă şi pe stadionul municipal din Alexandria, acolo unde FCM s-a chinuit să învingă o echipă mult mai slab valorică, Viaţă Nouă Olteni. Deşi au intrat la pauză cu un avantaj de un gol, FCM Alexandria s-a văzut egalată în partea secundă a partidei.
Emoţiile suporterilor alexăndreni au fost risipite abia cu 15 minute înainte de fluierul fial al arbitrului, atunci când alexăndrenii au reuşit să împingă din nou mingea în plasă.
Împinşi de la spate de public, jucătorii alexăndreni s-au dezlănţuit în ultimele minute când au reuşit să înscrie alte 2 goluri. La finalul partidei tabela de marcaj a arătat scorul de 4 la 1.
Singura echipă înscrisă în lupta pentru promovare care a câştigat fără emoţii prima partidă din retur a fost Pamimai Videle. Aceştia s-au impus pe propriul teren cu scorul de 5 la 0.
Un meci ”suspect” de blat s-a desfăşurat pe terenul echipei din Saele. Se vorbeşte de faptul că partida dintre Voinţa Saelele şi Unirea Ţigăneşti, încheiată cu victoria gazdelor, scor 1 la 0, a fost ”aranjată”.

C. DUMITRACHE
Rezultatele primei etape din returul campionatului:

FCM Alexandria – Viaţă Nouă Olteni 4-1 (C. Pârjolea (24), F. Radu (75, 80), Olteanu (90) / D. Nica (64))
Dunărea Zimnicea – Sporting Roşiori 0-0
Pamimai Videle – Rapid Buzescu 5-0 (M. Olteanu (22, 51, 74), M. Zamfir (24), A. Voicu (80) )
Voinţa Saelele – Unirea Ţigăneşti 1-0 ( M. Chiţu (75) )
Tineretul Suhaia – Unirea Brânceni 2-2 (A. Cârstea (12 – penalty, 65 – penalty) / A. Măgureanu (6), C. Ionică (68) )
Spicpo Poroschia – Astra Plosca 2-0 (D. Lupescu (25), Sorin Drăgan (51) )
Metalul Peretu – Ajax Botoroaga 2-0 (C. Ivaşcu (36), D. Mocanu (62) )
FC Traian – Udinese Uda Clocociov 1-1 (I. Miu (52) / C. Andrei (67 – autogol) )

Etapa viitoare, 08 martie
Sporting Roşiori – Spicpo Poroschia
Astra Plosca – Tineretul Suhaia
Unirea Brânceni – Pamimai Videle
Rapid Buzescu – FCM Alexandria
Viaţă Nouă Olteni – Voinţa Saelele
Unirea Ţigăneşti – Metalul Peretu
Ajax Botoroaga – FC Traian
Udinese Uda Clocociov – Dunărea Zimnicea