Şcoală de Coafor Canin la Alexandria ?

Pentru a-şi câştiga existenţa, mulţi dintre teleormăneni, şi numai, au constat pe propria piele că nu mai pot trăi doar din “tăiatul frunzelor la câini”, cum se spune-n popor, şi că trebuie să se apuce grabnic de treabă, iar pentru aceasta să se şi califice într-o meserie.
În sprijinul unora dintre cei care îşi caută de lucru, nişte întreprinzători din Capitală au decis să le ofere posibilitatea de a învăţa cum să tundă şi să îngrijească blana câinilor, contra cost, desigur, conform anunţului postat pe sit-ul Tocmai.ro contravaloarea cursurilor fiind de 22 de milioane de lei vechi. Bună afacere, nu-i aşa ?!!
“Prima Şcoală de Coafor Canin din România care organizează cursuri la Alexandria.
La cursul de coafor canin se învaţă tot ceea ce ţine de coafor canin: tuns, aranjat părul, spălat, styling. Cursanţii vor deveni experţi nu numai în toaletarea câinelui, ci şi în anatomia câinelui, bolile de piele, elemente esenţiale câinelui, scurt istoric, originea lor, tipurile raselor, dermatologie , comportamentul câinelui, reacţii, comunicarea cu clienţii, rase de câini, grupe de câini, tunsori standard, tunsori de expoziţie, trucuri şi multe altele.
Şcoala este autorizată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, iar diploma de calificare este emisă de aceste ministere, şi este recunoscută în UE.”
Pe când şi nişte cursuri pentru tunsul şi întreţinerea pisicilor maidaneze?!

George ZAVERA