Schimbări în Comisiile AJF Teleorman

Comisia de Apel a AJF Teleorman are un nou preşedinte. Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Teleorman a aprobat înlocuirea lui Ionuţ Dina din fruntea Comisiei de Apel. Locul acestuia a fost luat de Cristian Miloş. În urma acestei schimbărări, Ionuţ Dina a trecut pe postul de secretar al Comisiei de disciplină din cadrul AJF.
Problemele stringente ale fotbalului judeţean au fost dezbătute în ultima şedinţă a Comitetului Executiv a AJF Teleorman. Cu acest prilej a fost aprobat clasamentul Campionatului judeţean de fotbal în sală ediţia 2014 şi declarată echipa CS Vârtoape, campioană judeţeană. De asemenea, a fost aprobată solicitarea de eliberare din funcţia de preşedinte al Comisiei de Apel a lui Ionuţ Dina şi numirea acestuia în funcţia de secretar al Comisiei de Disciplină. În funcţia de preşedinte al comisiei de Apel a fost numit Cristian Miloş. În urma acestor permutări a fost schimbată şi componenţa Comisiilor. Astfel Comisia de Apel este condusă de Cristian Miloş – preşedinte, Hariton Iagaru – secretar şi Dorinel Rădoi – membru.
La comisia de disciplină preşedintele a rămas tot Cristian Mertoiu. El este ajutat de Ionuţ Dina în calitate de secretar şi Sorin Curiman ca membru.

C. DUMITRACHE