Schimb de replici

Începutul săptămânii aceasta a demarat în Parlament cu un puternic schimb de replici dure între liderii opoziției și ai puterii. Premierul Ludovic Orban i-a atacat pe pesediști, după ce a constat că tema discuțiilor fusese abandonată. ”Dezbaterea era legată de economie și de viitorul economiei și reducerea efectelor negative ale crizei Covid. În scurtul timp pe care l-am avut la dispoziție pentru a prezenta măsurile, am încercat să vă prezint câteva puncte de reper ale programului nostru. Mă așteptam să se vorbească despre economie, nu s-a vorbit. Se vede că nu ați înțeles nimic despre UE!”, adeclarat Ludovic Orban. Premierul Orban s-a legat de Marcel Ciolacu și pentru că acesta nu purta mască de protecție.

Președintele interimar al PSD, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a replicat: Ciolacu a explicat că are o problemă atunci când poartă masca pe motiv că îi vine să strănute, ”și sună Ponta la 112 și vine Vela să mă aresteze.”

”Domnule președinte Ciolacu, respectați regulile. Regula e ca în spațiile închise să purtăm mască. Cum ați vrea ca românii să respecte regulile pe care le stabilim, în condițiile în care lideri importanți din Parlament nu le respectă”, a mai spus Ludovic Orban.

Despre replicile acide din Parlament, senatorul Eugen Pârvulescu, președintele Organizației Județene Teleorman a Partidului Național Liberal, a declarat sec faptul că PSD a dus țara pe marginea prăpastiei, acuzându-i pe social-democrați de toate relele din țară. În altă ordine de idei, Organizația PNL Teleorman se pregătește de alegerile locale din septembrie. Senatorul Eugen Pârvulescu își propune să câștige cel puțin 52 de primării în Teleorman. Dintre acestea Eugen Pârvulescu amintește și cele trei municipii, Alexandria, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede.

Ioan DUMITRESCU