Șase persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în Alexandria

6 persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au cionit. Mai mult decât atât, în urma accidentului au avut de suferit și pietonii.

Grav accidenrt rutier produs în municipiul Alexandria, în dreptul Judecătoriei. Două autoturisme s-au ciocnit. Nefericitul accident s-a soldat cu 6 victime (3 barbati, 2 femei, 1 minor-17 ani) conștiente, cooperante, transportate la Spitalul Județean.

Una dintre victime, care inițial a refuzat transportarea la spital, s-a deplasat singură la Unitatea de Primiri Urgențe.

”Polițiștii din Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Independenței din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în orașul Darabani, județul Botoșani, conducea un autoturism pe strada Independenței, din direcția str. București către str. Av. Colfescu, la intersecția cu strada Gheorghe Doja nu a acordat prioritate de trecere unui auto condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Plosca, jud. Teleorman”, spun polițiștii din Teleorman.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma evenimentului rutier a rezultat și rănirea unui pieton, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Alexandria.

Claudiu DUMITRACHE