Sărbători însângerate pe șoselele teleormănene

Șoferii teleormăneni au început să conducă prudent. Accidentele rutiere au scăzut, dar din păcate cele care se produc sunt destul de grave. În perioada sărbătorii de Paște au avut loc 2 accidentele rutiere soldate cu victime omenești. Numărul victimelor rezultate în urma celor două accidente este de 7.

Primul și cel mai grav s-a petrecut pe raza comunei Drăcșănei, în apropiere de Roșiorii de Vede. Un bărbat în vârstă de 31 ani din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 612A, pe raza comunei Drăcșenei, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 24 ani din comuna Peretu.

În urma accidentului a rezultat rănirea a șase persoane, pasageri în ambele autoturisme, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Și în reședința județului a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. Nefericitul accident s-a petrecut pe str. Alexandru Ghica, la intersecție cu str. 1 Decembrie.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 ani din Alexandria care, în timp ce conducea un autoturism pe str. Alexandru Ghica, din mun. Alexandria, din direcția str. Doctor Stâncă către str. București, la intersecția cu str. 1 Decembrie a acroșat un bărbat în vârstă de 50 ani, tot din Alexandria, care s-a angajat în calitate de pieton în traversarea neregulamentară a străzii Alexandru Ghica.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, acesta fiind transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

C. DUMITRACHE