Sărbători în stradă. Teleormănenii au fost cumpătaţi

Sute de poliţişti teleormăneni şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în stradă. Oamenii legii au fost la datorie pentru ca locuitorii judeţului Teleorman să petreacă în condiţii de linişte şi siguranţă. Şi se pare că eforturile acestora au dat roade. În perioada 31 decembrie 2018 – 3 ianuarie 2019 nu s-au înregistrat evenimente cu impact asupra siguranţei publice, iar cetăţenii s-au bucurat în linişte de sărbătoarea trecerii dintre ani.

În această perioadă, ca în fiecare zi a anului, poliţiştii teleormăneni au fost la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale şi protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. Măsurile adoptate şi efortul poliţiştilor teleormăneni şi-au atins scopul – în perioada sărbătorilor de iarnă nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice, iar cetăţenii s-au bucurat în linişte de trecerea dintre ani.

Cu toate acestea, au existat şi cazuri care au dat bătăi de cap poliţiştilor teleormăneni, dar şi medicilor de la Ambulanţă. De la beţii crâncene şi bătăi, până la şoferi inconştienţi sau sinucigaşi.

625de teleormăneni au avut nevoie de intervenţia medicilor de la Ambulanţă în perioada sărbătorii de Crăciun. Cele mai multe intervenţii au fost legate de afecţiunile abdominale.

C. DUMITRACHE