Șanse de angajare pentru telormăneni! Bursa Generală a locurilor de muncă

Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au șanșe de angajare. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman organizează pe data de 7 aprilie Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Locurile de muncă în judeţul Teleorman sunt şi rămân în continuare o problemă. Lună de lună conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman încearcă să-i ajute pe șomeri să se angajeze. În acest sens, pe data de 7 aprilie se organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Agenții economici care doresc să participe la acest eveniment, sunt rugați să contacteze A.J.O.F.M Teleorman, având astfel prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Menționăm că participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenții economici, interesati sa participe la bursa, sunt asteptati sa ne contacteze pana pe data de 5 aprilie 2017 sau sa depuna ofertele de locuri de munca la numarul de fax 0247/311164 sau pe adresa de email: ajofm@tr.anofm.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul locurilor de munca vacante de care dispun si meseriile corespunzatoare acestora.

Judeţul Teleorman se numără printre judeţele cu cei mai mulţi şomeri din ţară. Angajatorii au obligativitatea să comunice toate locurile de muncă disponibile, în termen de 5 zile de la vacantarea acestora. În caz contrar, în urma unui posibil control, aceştia pot fi serios traşi la răspundere, fiind sancţionaţi cu până la 5 mii de lei.

Bursa locurilor de muncă este o oportunitate de a promova oferta locurilor de muncă vacante, de a se realiza interecțiunea directă cu persoanele interesate pentru obținerea unui loc de muncă și de a selecta persoanele care corespund cerințelor angajatorilor.

C. DUMITRACHE