“Sânge proaspăt” la PSD Teleorman

Organizația PSD Teleorman a depus joi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Campania de “reformare” a partidului a făcut ca și în Teleorman să bată vântul schimbării, care a spulberat de pe liste nume grele cum ar fi cele ale Violetei Răduț și Carmen Dan. În locul lor au apărut Mircea Dumitrescu, Iulia Vișan și Ionel Dincă, la Senat, iar la Camera Deputaților “boboceii” sunt Ionuț Ciubăr, Valentin Ciubăr și Ionel Arărău.

E clar că noii apăruți pe listă n-au nici o șansă să acceadă în Parlament, dar nimeni nu mai poate spune că social-democrații nu pompează “sânge nou în instalații”.

Cât despre Carmen Dan și Violeta Rădiț se poate spune că “tot răul spre bine”. Ele au fost scutite să mai bată în lung și-n lat județul și de umilința de a rămâne “pe dinafară” după toată corvoada de campanie.

De remarcat că, dintre vechii parlamentari, nici unul nu va mai călca mochetele din Casa Poporului. Boboc n-a mai avut sprijin politic iar Cioabă s-a resemnat și a rămas la vatră.

Șt.B.