Sancţiuni de peste 40.000 lei aplicate de jandarmi, luna trecută

Acţiunile efectuate de jandarmii teleormăneni pe parcursul lunii trecute au avut ca rezultat constatarea a 26 de infracţiuni, dintre care 16 au fost executate independent şi alte 10 în colaborare cu poliţiştii. Cu această ocazie jandarmii teleormăneni au aplicat aproape 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.350 lei.
În cursul lunii precedente Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman (IJJ) a desfăşurat aproximativ 370 misiuni specifice în conformitate cu prevederile Legii 550/2004, în vederea asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică pe teritoriul judeţului şi creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului. Din totalul acestor acţiuni, 26 au fost misiuni de menţinere a ordinii publice executate independent în mediu urban şi 59 în mediul rural, iar în alte 125 misiuni de menţinere a ordinii publice jandarmii au acţionat în comun cu efective din cadrul I.P.J. Teleorman.
jandarmii au mai efectuat 31 misiuni la conducte petroliere, 6 misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică executate independent sau în cooperare cu alte forţe, cu prilejul unor adunări cu public numeros şi 115 misiuni de asigurare a ordinii publice la instanţe. De asemenea, jandarmii au intervenit în urma a patru solicitări telefonice şi au acţionat în cadrul unei misiuni executată în comun cu efective ale I.P.J. Teleorman pe raza localităţilor rurale şi urbane în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură antisocială în baza planului de cooperare.
Tot în luna ianuarie, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor teleormăneni într-o misiune cu Oficiul Român pentru Imigrări şi pentru executarea a 34 mandate de aducere la solicitarea instanţelor judecătoreşti.

M. MEILĂ