SAJ Teleorman are nevoie de șoferi pe ambulanță

Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman are nevoie de șoferi pe ambulanță, doi la Alexandria și unul la Turnu Măgurele. În acest scop, SAJ Teleorman a scos la concurs pe perioadă nedeterminată trei posturi de șoferi autosanitară II pentru stația Alexandria și substația Turnu Măgurele.

Cei interesați se pot înscrie în concurs și pot depune dosarele până la data de 12 septembrie 2018, ora 15:00, la sediul Serviciului de Ambulanță Județean din Alexandria.

În data de 13 septembrie, dosarele depuse vor trece printr-o etapă de selecție, în vederea îndeplinirii condițiilor de participare la concurs. În aceeași zi, candidații vor afla dacă le-au fost acceptate dosarele pentru participarea la concurs.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul SAJ Teleorman, concursul va avea loc în data de 20 septembrie 2018, la ora 10:00 la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Teleorrnan din Alexandria.

Candidații acceptați vor trece printr-o probă practică/interviu, care va avea loc în data de 24 septembrie, la ora 10:00, tot la sediul SAJ Teleorman din municipiul reședință de județ.

Pentru a se putea înscrie în acest concurs, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • permis de conducere pentru categoriile B și C;
  • vechimea de 3 ani în functia de șofer profesionist;
  • diplomă bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului;
  • diplomă de absolvire a cursului de ambulantier conform Ordinului 202112008

Anexa 4 art.3lit.e).

M. MEILĂ