Să ne cunoaştem conjudeţenii!

Gina Pistol, blonda care a cucerit Bucureştiul!
Gina Pistol s-a născut în ziua de 9 decembrie 1981 în municipiul Roşiorii de Vede, la această dată fiind considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România. Gina Pistol nu surprinde doar prin frumuseţe, ci şi prin talentul de care dispune şi prin modul în care a înţeles să-şi petreacă anii tinereţii.
Înainte de a deveni cunoscută în lumea plină de farmec a Bucureştiului, blonda teleormăneană a lucrat ca vânzătoare în Roşiorii de Vede, aceeaşi ocupaţie având-o şi o perioadă scurtă de timp după ce a luat drumul capitalei. Primul mare pas spre notorietate l-a făcut în anul 2005, când s-a angajat la postul Naţional TV, unde a prezentat emisiunea “Nu suntem blonde”. În acea perioadă, Gina a fost remarcată, datorită frumuseţii sale angelice, şi a primit şi acceptat oferta de a apărea într-un pictorial în Playboy România, prin apariţiile sale devenind imaginea celebrei reviste. În acelaşi an, roşioreanca a apărut în câteva episoade din serialul “La Bloc”, apoi regizorul Ioan Carmăzan distribuind-o în filmul “Margo, iubire de cartier”. În timp, Gina Pistol a intrat în rândul celor mai cunoscute dar şi vânate vedete autohtone.
Au urmat foarte multe şedinţe foto pentru diverse publicaţii, printre care şi FHM., pictorialele în care a apărut fiind deosebit de reuşite şi apreciate ca atare. În 2010, Gina a fost desemnată de revista Pro Tv Magazin “Cea mai sexy blondă din showbiz”.
Între relaţiile pe care le-a avut blonda din Teleorman se numără şi cele cu afaceristul Codin Maticiuc, dar şi cu fostul fotbalist de la Steaua Bucureşti, Mihai Răduţ, relaţii pe care acesta niciodată nu a încercat să le tăinuiască. Îi plac călătoriile, briza mării şi la 32 de ani, recent împliniţi, îşi trăieşte viaţa din plin. A făcut parte din grupul ce a realizat showul “Master Chef”, în prezent fiind apreciată pentru apariţiile sale săptămânale în cadrul emisiunii umoristice televizate “Serviciul Român de Comedie”, unde este angajată.

George ZAVERA