S-au desemnat şi cei mai talentaţi boboci de la Cuza

Balul bobocilor de la Liceul Teoretic “A.I. Cuza”, s-a dovedit a fi o “reuşită”, atât din punct de vedere organizatoric, cât şi din punct de vedere al complexităţi şi lejerităţii cu care, concurenţi au fost supuşi probelor eliminatorii în ce priveşte câştigarea titlurilor de Miss şi Mister 2013.
În câteva cuvinte, balul a fost, un adevărat exerciţiu de imagine pentru cei care vor să organizeze astfel de evenimente în anii ce urmează.
În primul rând, ediţia din acest an a balului, care a avut loc vineri seară 25 octombrie 2013, a avut loc la unul dintre cele mai mari şi cunoscute restaurante din municipiul Alexandria, a cărui spaţiu a putut să facă faţă numărului mare de liceeni prezenţi, cât şi desfăşurării probelor celor opt echipe de boboci aspirante la titlul de Miss şi Mister.
Este vorba de Complexul “MARA” din Alexandria.
Aici, în prezenţa celorlaţi colegi de liceu, susţinătorilor, profesorilor invitaţi şi a juraţilor, opt perechi de boboci talentaţi şi frumoşi au intrat în competiţie pentru a câştiga titlurile mult visate.
Pe lângă repetiţiile preliminare concursului, sponsorii joacă şi ei un rol destul de important în reuşita acestui eveniment, astfel că, aici şi-au adus aportul financiar şi nu numai: Electrocerali, Distrigrup, Infracons, Alex CB, Cabinetul individual de expert contabil Baros Doiniţa, Biotur Exim, Mihagro, ABC Neacşu, Mirabilis Agroexpert, Cabinet avocat Gongone Ilie, AEI proiect, Agrosalix, Big Bog Alex, S.C. Mont Plas SRL, Florenţa Coman Hair Stylist, Magazinul Vîjială şi nu în ultimul rând complexul turistic “MARA”, gazda balului.
Juriul a fost format din cadre didactice de la “A.I.Cuza”, Cătălin Micu, Mariana Ivan, Daniela Martinescu, Felicia Alin, Vlad Gheorghe. Primul dintre ei având şi calitatea de preşedinte al juriului. Alături de aceştia, la masa juriului s-au mai aflat şi Raluca Bogdan reprezentanta consiliului elevilor şi Simona Pană elevă în clasa a XII –a A.
Programul a fost unul destul de complex, fiecare dintre echipele concurente a reprezentat câte o ţară şi anume: Portugalia, SUA, Austria, România, Irlanda, Franţa, Spania, şi Belgia.
Cei doi prezentatori au fost Alexandra Militaru şi Eduard Sandu, fericiţii finalişti ai balului, ediţia din anul 2010.
Probele au constat, în dans, cultură generală, pantomimă, dansuri tradiţionale, proba de aptitudini, modă, prezentarea costumelor de seară. Probe presărate cu alte momente specifice, prezentare de costume eco de mare efect, tango, vals în lumina artificiilor şi în cele din urmă, desemnarea şi premierea finaliştilor.
Astfel s-au acordat premii pentru eleganţă, Andreei Bunea şi lui Denis Save, iar pentru aptitudini Anei Gărăgău şi lui Cozmin Zâmbreşteanu.
Au mai fost premiaţi şi bobocii Luciana Mişu şi Eduard Bereghean pentru modul în care au reuşit să interpreteze un dans tradiţional. Iar pentru cel mai bun dans au fost recunoscuţi bobocii Alexandra Mocanu şi Valentin Bârleanu.
Titlurile de Miss şi Mister popularitate, au fost câştigate de bobocii Carmen Vacu şi Sorin Sârbu care au reprezentat Spania.
Iar distincţiile de Miss şi Mister boboc 2013, le-au revenit Ceraselei Pârvu care în concurs a reprezentat Portugalia şi lui Toni Petcu, care a reprezentat România.
Pentru Cerasela Pârvu miss boboc 2013, de la Liceul teoretic “A.I.Cuza”, s-au stins toate luminile, iar fericitei câştigătoare i-a fost oferit un tort cu artificii.
Potrivit tradiţiei, respectată în cadrul acestui liceu, câştigătorii balului din acest an, vor avea fericita plăcere de a fi prezentatorii Balului Bobocilor, ediţia din anul 2016.

M.M.