Rezultate notabile obţinute de karateka din Teleorman

53 de medalii şi titluri de Campioni Naţionali au obţinut sportivii clubullui ACS SEISHINDOKAN la ediţia 2018 a Campionatului Naţional de Karate pe echipe SKDUN.

La Centrul Sportiv Apollo din Bucureşti a avut loc ediţia 2018 a Campionatului Naţional de Karate pe Echipe în versiunea SKDUN. Clubul A.C.S.SEISHINDOKAN din Teleorman a participat pentru prima oară de la înfiinţare la această competiţie având structurate 21 de echipe atât pentru probele de kata sincron masculin , feminin mixt, cât şi pentru ippon şi sanbon kumite feminin, masculin şi mixt.

Acestea au avut în componenţă un total de 25 de sportivi selectionaţi şi pregătiţi de către sensei Caracaleanu Sorin Gabriel, centura neagra 3 Dan. La finalul competiţiei, repreyentanţii judeţului Teleorman au reuşit să se impună cu un total de 19 rezultate şi anume: 12 locul 1 şi titlul de Campioni naţionali, 3 clasări pe locul al 2-lea şi titlul de Vicecampioni naţionali şi 4 clasari locul al 3-lea.

Toate aceste rezultate calculate pe fiecare sportiv au adus un total de 53 de medalii şi anume : 33 de medalii de aur ; 9 de argint şi 11 de bronz.

Acest campionat a încheiat cu succes primul an competiţional de la înfiinţarea acestui club.

C.D.