Promoție: 10 lei biletul în perioada 24-27 februarie 2020 la Happy Cinema cu cardul de fidelitate

Happy Cinema Alexandria îți propune în perioada 24-27 februarie un tarif special de 10 lei biletul la orice film, în baza cardului de fidelitate.

Solicită online pe www.happycinema.ro cardul virtual Happy Cinema și ai parte de nenumărate beneficii. Cardul poate fi folosit online sau la casa de bilete Happy Cinema.

Ce filme poți vedea cu 10 lei între 24-27 februarie:


MIAMI BICI

O comedie savuroasă cu Matei Dima (BRomania), Codin Maticiuc și Florin Piersic Jr. despre doi tineri care merg la Miami pentru a trăi atât visul american cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid.

Trailer: https://bit.ly/2SFHFtB

SONIC THE HEDGEHOG (DUBLAT/SUBTITRAT)2D

Sonic the Hedgehog este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, cu Jim Carrey în distribuție.

Trailer: https://youtu.be/UfATXVoxBu0

INSULA FANTEZIILOR

Domnul Roarke le îndeplinește toate dorințele oaspeților săi de pe o insula tropicală. Dar când fanteziile devin realitate, aceștia trebuie să se lupte pentru a scăpa cu viață.

Trailer: https://bit.ly/2SJmjez

EMMA

Mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen despre cum să-ți găsești perechea potrivită este reimaginat în această nouă adaptare pentru marele ecran. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse este ca o regină care domnește fără rivală peste stupul ei în micuțul ei orășel natal.

Trailer: https://youtu.be/rEg56OH3mJA

CHEMAREA STRĂBUNILOR

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, Chemarea străbunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890.

Trailer: https://youtu.be/lalAypA3eWs

OMUL INVIZIBIL

Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale. Dar când fostul său se sinucide și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu e decât o farsă.

Trailer: https://youtu.be/AJW34dE1qfg

10 ZILE FĂRĂ MAMA

Când un tată e nevoit să ia locul soției și să aibă grijă de copiii lor pentru 10 zile, cât mama e plecată în prima ei vacanță după prea mulți ani, acesta va descoperi cât de grea este meseria de… mamă.

Trailer: https://youtu.be/ip-21Qf7060

Website: www.happycinema.ro