Program prelungit pentru practicarea fotbalului pe terenul din incinta ştrandului Vedea

Iubitorii de fotbal, care obişnuiesc să frecventeze terenul aflat în incinta Complexului de odihnă şi recreere Ştrand Vedea, au posibilitatea să practice sportul respectiv până la miezul nopţii, indiferent de zi, după ce consilierii locali au aprobat în şedinţa ordinară de joi, 30 iunie 2013, prelungirea programului pe timpul verii. Această decizie a fost luată în urma numeroaselor cererilor de închiriere peste ora 21:00, ora până la care se închiria terenul.
Astfel, până pe 30 septembrie, de luni până duminică, cu excepţia zilei de joi, terenul de fotbal poate fi închiriat în intervalul orar 09:00-24:00. Cei care doresc să joace fotbal joia, în aceeaşi locaţie, o pot face între orele 14:00-24:00.
Odată cu finalul sezonului cald, în perioada 1 octombrie-31 martie, terenul de fotbal din incinta Complexului de odihnă şi recreere Ştrand Vedea poate fi închiriat, indiferent de zi, între orele 14:00-24:00.
De precizat că în şedinţa de consiliu local de joi, cu excepţia acestei modificări, Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al ştrandului a rămas neschimbat. Astfel, preţul unui abonament pentru zece zile este acelaşi, de 80 lei, unul pentru 15 zile costă 100 lei, iar cei care vor să-şi facă abonament pentru 30 de zile vor scoate din buzunar 150 lei.

M. MEILĂ