Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu dă asigurări că vor crește alocațiile

„Alocațiile copiilor vor crește, în perioada următoare”, este declarația pe care o face președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Copiii din România îşi vor primi primele alocaţii majorate. Mesajul vine din partea senatorului Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman. Potrivit acestuia, în următoarele două săptămâni, Guvernul va prezenta un proiect de lege privind mărirea alocațiilor.

”Alocațiile copiilor vor crește, în perioada următoare, la unison, atât premierul Ludovic Orban cât și ministrul Finanțelor, Florin Câțu. Cel din urmă a dat asigurări că, în următoarele două săptămâni, Guvernul va prezenta un proiect de lege privind mărirea alocațiilor.

Chiar dacă traversăm o perioadă complicată din multe puncte de vedere, știu sigur că niciun român nu va fi lăsat în urmă de Guvernul Ludovic Orban. Atât alocațiile, cât și pensiile vor fi majorate, însă aceste proiecte trebuie gândite astfel încât să nu sacrificăm bugetul necesar investițiilor. O economie puternică se clădește cu ajutorul investițiilor, iar acestea trebuie impulsionate prin alocarea de resurse importante de bani.

Așadar, pentru ca Guvernul să își permită să crească alocațiile și pensiile românilor, este nevoie de investiții consistente, iar acest lucru se va realiza în viitorul apropiat.

Susțin măsurile ce urmează să fie adoptate în perioada viitoare de către Cabinetul Orban în privința măririi alocațiilor și creșterea investițiilor și vă asigur că, în curând, și pensionarii vor primi vești bune de la Guvern”, spune președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

C. DUMITRACHE