Preluat de elicopterul SMURD

Un tractor s-a răsturnat peste un bărbat. Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. un elicopter SMURD.

Pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane de sub un tractor răsturnat, pe raza localității Talpa Bâscoveni.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. un elicopter SMURD.

La sosirea salvatorilor, a fost găsită o victimă, un bărbat de 47 de ani, neîncarcerat, cu multiple traumatisme la nivelul membrelor, în stare de semiconștiență. După acordarea primului ajutor, acesta a fost preluat de echipajul medical de pe elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Floreasca din municipiul București.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

C.DUMITRACHE