Prefectul și localele

”În calitate de reprezentant al Guvernului României în teritoriu, îi asigur pe toți cetățenii județului Teleorman că întreaga activitate a Instituției Prefectului se va desfășura respectând principiul legalității transparente și responsabilității. Voi acționa eficient și obiectiv în interesul teleormănenilor pentru realizarea obiectivelor cuprinse în programul de guvernare, voi colabora cu autoritățile publice locale pentru stabilirea priorităților de dezvoltare teritorială și voi menține un dialog ferm permanent cu cetățenii, cu reprezentanții mass media și reprezentanții agenților economici și ai societății civile, pentru a obține rezultatele propuse”, se arată în mesajul prefectului Liviu Dumitrașcu.

A fost dat un ordin privind comisiile tehnice județene pentru coordonarea activității de organizare a alegerilor locale din anul 2020 și a grupului tehnic de lucru. Ministerul Afacerilor Interne și Instituția Prefectului au dat un ordin privind stabilirea numărului membrilor consiliilor locale municipale, orășenești și comunale din județul Teleorman. Instituția Prefectului desfășoară în această perioadă și alte activități, constituindu-se mai multe comisii, precum comisia mixtă de rechiziții, comisia de disciplină, comisia de evaluare și inventariere a bunurilor, precum și alte comisii.

Prefectul Liviu Dumitrașcu, reprezentantul Guvernului în teritoriu, este convins că dacă se vor respecta toate regulile, alegerile locale se vor desfășura cu bine, chiar și în vremea pandemiei.

Ioan DUMITRESCU