PPDD-iștii continuă excluderile din partid

Doi consilieri locali au fost excluși din PPDD. După deputatul de Alexandria, Alin Bucur, zilele acestea a venit și rândul unor consilieri locali să fie excluși din partidul lui Dan Diaconescu.
Renovat în vară, dar rămas închis până joi după-amiază, Ristorante di Venezia și-a deschis larg ușile pentru a găydui reuniunea activului filialei teleormănene a PPDD. Este vorba despre aleșii locali, consilieri, viceprimari și primari, cărora li s-au adăugat conducerile politice ale filialei județene și ale organizațiilor municipale și orășenești.
Lurările au fost conduse de către Liviu Neagu, președintele filialei județene și secretar general al partidului la nivel național. În discursul său, acesta le-a reproșat participanților că după problemele organizatorice cu care s-a confruntat filiala, plecările celor doi parlamentari (unul demis, celălalt plecat la PSD), despărțirea de unii consilieri locali, partidul trece și prin probleme financiare.
Nici măcar activul nu și-a plătit integral cotizația simbolică de 1 leu, iar consilierii, primarii și viceprimarii n-au achitat procentul stabilit din indemnizațiile pe care le primesc. Așa s-a ajuns în situația de a nu mai fi bani nici pentru chiria care trebuie plătită pentru sediul județean al partidului.
În cadrul ședinței s-a mai anunțat că rândurile consilierilor locali se vor rări. De data asta nu prin migrație, ci prin demiterea a doi consilieri, unul de la Orbeasca și celălalt de la Balaci.
În cadrul aceleiași reuniuni s-a decis că Liviu Neagu va fi reprezentantul Teleormanului la alegerile europarlamentare, el aflându-se pe un loc eligibil pe lista națională.
Singura problemă e dacă partidul lui Dan Diaconescu va rezista până în primăcară, având în vedere ce s-a întâmplat de la alegerile parlamentare și până acum.
Aflat cu treburi personale prin Alexandria Sorin Ovidiu Bălan, unul dintre liderii naționali ai partidului n-a ratat ocazia să participe la întrunirea pepedediștilor teleormăneni.

Claudiu DUMITRACHE