Posturi vacante în învățământul preuniversitar teleormănean

ISJ Teleorman a publicat lista posturilor vacante, în această perioadă, în învăţământul preuniversitar teleormănean. Potrivit acesteia, în prezent, sunt vacante şase posturi în tot atâtea unităţi de învăţământ din judeţul nostru. Cinci dintre acestea sunt în învăţământul gimnazial, iar în învăţământul preşcolar este vacant un post. Astfel, la Şcoala Gimnazială Tătărăştii de Jos a rămas vacant un post de profesor de Limba Franceză, Şcoala Gimnazială „Ion Preotul” din Troianul are nevoie de un profesor de Biologie, la Şcoala Gimnazială Drăgăneşti Vlaşca este vacant un post de profesor de Limba Franceză, La Şcoala Gimnazială Segarcea Vale, un post de profesor de Educaţie Muzicală, Şcoala Gimnazială „Al. Depărăţeanu” din Roşiorii de Vede are vacant un post de profesor de Biologie, iar la Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Alexandria este vacant un post de educatoare.

Aceste posturi se repartizează la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman în comisia paritară, celor care au depus solicitări pentru ocuparea posturilor, potrivit celor declarate de Valeria Gherghe, inspector şcolar general al ISJ Teleorman.

„Repartizările se fac în baza notei obținute la concursul de Titularizare sau a notei obținute la concursurile județene de ocupare a posturilor. Dacă nu se ocupă posturile, în cadrul comisiei paritare, se organizează concurs pentru ocuparea acestor posturi la nivelul unității de învățământ”, a mai precizat Valeria Gherghe.

M. MEILĂ