Posturi scoase la concurs de primăriile şi instituţiile publice din Teleorman

În acest început de an 2019, câteva primării şi instituţii publice din judeţul Teleorman au hotărât să scoată la concurs posturile vacante din propriile scheme de personal.

Primăria municipiului Roşiorii de Vede a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de inspector grad profesional superior şi a unui post de consilier clasa I de salarizare în cadrul Direcţiei Arhitect şef.

Primăria comunei Tătărăştii de Jos angajează, prin concurs, un inspector grad profesional debutant în cadrul Compartimentului de Cadastru.

Primăria comunei Vedea a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de casier în cadrul Compartimentului de contabilitate, impozite şi taxe, achiziţii publice şi resurse umane.

Primăria comunei Purani angajează un referent grad profesional debutant care îşi va desfăşura activitatea la Compartimentul Agricol.

Primăria comunei Slobozia Mândra a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de asistent medical comunitar.

Spitalul municipal “Caritas” Roşiorii de Vede angajează un asistent medical debutant în cadrul Secţiei Pediatrie.

Staţia de Ambulanţă Judeţeană (SAJ) a scos la concurs trei posturi vacante de şofer autosanitară.

Agenţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea organizează concurs pentru ocuparea unu post de inginer în cadrul Secţiei de Gospodărire a Apelor Teleorman.

Şcoala Gimnazială Cervenia a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant, cu jumătate normă de încadrare, de muncitor calificat în una din meseriile de: instalator, electrician, tâmplar, zidar sau lăcătuş mecanic.

Administraţia Domeniului Public Alexandria a scos la concurs trei posturi de muncitor necalificat.

Persoanele interesate de respectivele posturi pot obţine toate informaţiile legate de organizarea concursurilor adresându-se urgent primăriilor şi instituţiilor publice cu posturi vacante, precum şi accesând site-ul Posturi gov Teleorman.

George ZAVERA