Polițistul rănit în accidentul de vineri, de pe Centura Alexandriei, a murit

Polițistul Cristi Bălan, cel care se afla în comă în urma accidentului de vineri în care o polițistă și-a pierdut viața, a murit. Acesta a suferit mai multe operații, dar din păcate medicii n-au putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

5 zile de comă și două operații. În cursul zilei de miercuri, medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală l-au deconectat de la aparate și i-au anunțat decesul. Tânărul a ajuns în spital după ce vineri, a fost implicat într-un accident rutier pe Șoseaua de centură a Alexandriei. Alături de el, în mașină, se mai afla o femeie, colegă cu el în Ministerul de Interne.

La sosirea echipajelor de intervenție cele două victime erau încarcerate. Tânăra a decedat la fața locului după ce medicii au încercat preț de mai multe minute să o resusciteze. Cei doi se întorceau de la Slatina, acolo unde urmau niște cursuri pentru a deveni polițiști. Asta după ce fuseseră admiși la concursul organizat de Poliția Teleorman în urmă cu 3 luni de zile.

Polițista decedată vineri, înmormântatăNenorocirea s-a produs pe fondul neatenției. Bărbatul, aflat la volan, nu a respectat indicatorul STOP și a fost lovit de o autoutilitară încărcată cu nisip.

În urmă cu doar 4 zile, colega sa, Claudia Buică a fost condusă pe ultimul drum. Aproape o mie de oameni, familie, prieteni, colegi sau oameni care nici nu au cunoscut-o, au venit, să-și ia rămas bun de la ea.

C. DUMITRACHE