Poliţiştii teleormăneni au pus coşul pe şase suspecţi

În ziua de 29 octombrie 2013 poliţiştii din comuna Mavrodin au fost sesizaţi de către D. Nicolae din aceeaşi localitate cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 octombrie 2013, o persoană necunoscută i-a sustras o oaie din târla amplasată în faţa curţii sale.
În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate a fost identificat suspectul în persoana lui M. Florin de 22 de ani din comuna Plosca, judeţul Teleorman.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.
În aceeaşi zi, poliţiştii din comuna Mavrodin au fost sesizaţi de către D. Gheorghe din aceeaşi localitate cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 octombrie 2013 persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei o drujbă, prejudiciul ridicându-se la suma de 2.000 lei.
În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat suspectul infracţiunii în persoana lui M. Florin de 22 de ani din comuna Plosca care a recunoscut fapta, mărturisind că a intrat în curtea locuinţei părţii vătămate pe o poartă aflată în spatele curţii, intrând apoi într-o anexă a gospodăriei de unde a sutras respectiva drujbă, ascuzând-o apoi în beciul locuinţei mamei sale.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal.
În ziua de 29 octombrie 2013 poliţiştii din oraşul Videle au fost sesizaţi de C. Marian despre faptul că din reţeaua telefonică existentă în cartierul Fotăcheşti din oraşul Videle persoane necunoscute au furat 500 metri liniari de cablu telefonic.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi suspecţii infracţiunii în persoana lui C.M. de 17 ani şi P.A. de 17 ani, ambii din oraşul Videle.
Pe numele acestora s-a început urmărirea penală, dispunându-se măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă.
Iar în ziua 08 octombrie 2013 poliţiştii din oraşul Zimnicea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui furt al unei camere video amplasate la intrarea în Şcoala Gimnazială Bujoru iar în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că suspecţii infracţiunii de furt sunt A. N. de 17 ani, S. Cătălin de 18 ani şi B. D. de 15 ani, toţi din comuna Bujoru, judeţul Teleorman.
Extinzând cercetările s-a mai stabilit faptul că în noaptea de 20/21 octombrie 2013 tot B.D împreună cu C. Alin de 21 ani din aceeaşi localitate au mai sustras o camera video amplasată în exteriorul locuinţei părţii vătămate C. Ioana, în vârstă de 78 ani, din comuna Bujoru, judeţul Teleorman. Ambele camere video au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, întreg prejudiciul fiind recuperat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
Promptitudine
În ziua de 29 octombrie 2013, în jurul orelor 14.30 poliţiştii din comuna Ţigăneşti i-au surprins în flagrant pe F. Costel de 27 de ani din comuna Brânceni şi V. Florin de 33 de ani din municipiul Alexandria în timp ce încercau să sustragă hidranţi care aparţineau unei societăţi din comuna Ţigăneşti. În cauză a fost întocmit dosar penal.
În aceeaşi zi, poliţiştii din municipiul Roşiorii de Vede l-au surprins pe B. Alexandru de 47 ani din comuna Vedea, judeţul Teleorman în timp ce se deplasa pe strada Mihail Kogălniceanu, purtând asupra sa un cuţit, fără drept, în acest sens întocmindu-se dosar penal, conform Legii 61/1991.

M.M.