Poliţiştii teleormăneni au dat o mână de ajutor colegilor din Olt

Printre cei peste 150 poliţişti care au participat în weekend la percheziţiile a 26 de locuinţe pentru furturi de produse petroliere, s-au aflat şi poliţişti din Teleorman. Aceştia au acţionat alături de colegi din Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Dâmboviţa, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Investigarea Fraudelor şi Serviciul de Ordine Publică, din cadrul IPJ Olt, sprijiniţi de luptători SAS din cadrul IPJ Olt şi luptători SIAS- IGPR.
Au fost vizate locuinţele unor suspecţi de furt din magistrale de transport de produse petroliere, fiind emise 31 de mandate de aducere pe numele unor persoane, pentru a fi audiate.
Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar aflat în instrumentarea IPJ Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.
In acest dosar, în vizorul poliţiştilor se află 21 de persoane suspectate de tăinuire şi că din luna decembrie a anului trecut şi până în această lună, au furat din conductele magistrale de transport de produse petroliere, aparţinând unei societăţi comerciale.

M. MEILĂ