Polițiștii nu se dezmint nici în această perioadă! Sute de amenzi

Polițiștii nu iartă nimic. La nivelul județului Teleorman a avut loc o acțiune cu efective sporite, la care au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalității economice, arme explozivi și substanțe periculoase, respectiv intervenție și acțiuni speciale și polițiști din cadrul polițiilor municipale, orășenești și secțiile de poliție rurală, acțiune în cadrul căreia au fost legitimate peste 780 de persoane și controlate peste 640 de autovehicule.

De asemenea, au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare și 9 seturi plăcute de înmatriculare.

Totodată, au fost aplicate 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 69.000 lei, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 4.500 lei și constatate 24de infracțiuni.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada imediat următoarepentru ca cetățenii să se poată bucura de sărbători liniștite și în siguranță.

Astfel, polițiștii teleormăneni vor încerca să prevină șisă combată faptele antisociale, de natură contravențională și penală și combaterii evaziunii fiscale și contrabandei.

C. DUMITRACHE