PNL Teleorman îl sprijină pe Ludovic Orban

Reprezentanții PNL Teleorman îl sprijină pe Ludovic Orban la Congresul din toamnă. Susținerea a fost validată prin vot, la propunerea deputatului Costel Barbu, care este de altfel şi un apropiat al lui Ludovic Orban.

Încă din ianuarie anul acesta, Costel Barbu anunţase că filiala va rămâne alături de Ludovic Orban, cel are a dus partidul la guvernare: „Şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile”.

PNL Teleorman are 129 de delegaţi aleşi, fiind una dintre filialele fruntaşe la Congresul din toamnă. În urma votului de joi, Ludovic Orban i-a felicitat pe cei care au câştigat conducerea filialei şi a salutat votul prin care s-a adoptat o nouă rezoluţie de susţinere a candidaturii sale la şefia partidului.

„Am fost astăzi în Organizaţia PNL Teleorman, una dintre cele mai apropiate mie, indiferent cine a condus-o. Felicit votul de reconfirmare pentru aceeaşi conducere care a obţinut printre cele mai bune rezultate din ţară, avându-i pe Eugen Pârvulescu preşedinte şi pe Cristi Barbu, prim-vicepreşedinte. Am fost onorat, de asemenea, de votul unanim dat, tot astăzi, în Comitetul de Coordonare al Filialei PNL Teleorman, prin care a fost adoptată rezoluţia de susţinere a candidaturii mele pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Le-am transmis colegilor mei liberali, în contextul Congresului din septembrie, că sunt primul lider al unui partid politic de dreapta care a reuşit să dărâme un Guvern PSD, PDSR, FSN, FDSN prin moţiune de cenzură. Prin această demitere, practic, am şubrezit PSD şi am dat posibilitatea Partidului Naţional Liberal să se lupte de pe picior de egalitate”, a spus Ludovic Orban după alegerile din filiala PNL Teleorman.

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a fost ales din nou în funcţia de preşedinte al PNL Teleorman. Alături de acesta, Costel Barbu a obţinut funcţia de prim-vicepreşedinte.

C.D.