PMP nu are prezidențiabil

Partidul Mișcarea Populară, apărut la inițiativa fostului președinte Traian Băsescu, nu are deocamdată candidat la alegerile prezidențiale, susține Adrian Florescu, președintele Organizației județene Teleorman a PMP: Dar foarte curând și Partidul Mișcarea Populară își va anunța candidatul pentru președinția României. Deja și-au arătat disponibilitatea de a candida atât Robert Turcescu, cât și Mihai Neamțu, dar și alți membri ai partidului. Adrian Florescu spune că se vor face niște sondaje pentru desemnarea celui mai bun prezidențiabi, dar Adrian Florescu crede că cel mai bun ar fi Robert Turcescu.

Referitor la faptul că Curtea Constituțională a României a declarat că referendumul național propus de președintele Klaus Werner Iohannis o data cu alegerile europarlamentare, președintele PMP Teleorman, Adrian Florescu consideră că în România se poate întâmpla orice. Despre întrebările de la referendumul din 26 mai Adrian Florescu susține că erau neclare și ambigue. Președintele Florescu afirmă că întrebările erau asemănătoare unui slogan electoral.

Încercând să-și spună punctul de vedere vizavi de câțiva politicieni care par a fi prezidențiabili la alegerile din 10 și 24 noiembrie, Adrian Florescu crede că actualul președinte Klaus Werner Iohannis va câștiga prezidențialele, având multe atuuri, dacă nu chiar pe toate. Ce șanse îi mai dă Adrian Florescu lui Robert Turcescu, posibilul candidat la prezidențiale din partea PMP-ului, atâta timp cât crede că Klaus Werner Iohannis va câștiga prezidențiabilele, nimeni nu știe și nu mai înțelege nimeni nimic.Despre Dan Barna, președintele PMP Teleorman afirmă că este subțire, la fel ca și partidul său, Uniunea Salvați România. Amintind despre Viorica Vasilica Dăncilă, președintele PSD și premier al României, Adrian Florescu declară că speră ca aceasta să ajungă în turul doi, undeva fi înfrântă de Klaus Werner Iohannis. În ce o privește pe Gabriela Firea, actualul primar al capitalei, Adrian Florescu afirmă că în ciuda faptului că stă mai bine în sondaje decât Viorica Dăncilă, aceasta va fi eliminată chiar de Dăncilă și de susținătorii ei.

Vorbind și despre alegerile locale de anul viitor, Adrian Florescu declară că este obligat în calitatea sa de președinte al Organizației județene Teleorman a PMP să candideze. Optează între candidatura pentru primăria Alexandriei și președinția Consiliului județean.

Ioan DUMITRESCU