Petrecere pentru lipsa performanţei

Miliarde de lei risipite anual pentru lipsa performanţei. În fiecare an, bugetul Consiliului Local Alexandria a sărăcit cu peste 3 miliarde de lei pentru a susţine o echipă care se chinuie să câştige câteva partide în liga judeţeană de fotbal.
Și pentru că nesimţirea e fără limite pentru conducătorii celor de la FCM Alexandria, la finalul turului, aceştia au făcut o petrecere de pomină, din bani publici, adică ai alexăndrenilor contribuabili, pentru a sărbătorii clasarea pe locul al treilea al Clasamentului Ligii a 4-a de fotbal.
Cu mic cu mare, cu neveste, amante şi copii, antrenorii, jucătorii şi tot stafful celor de la FCM Alexandria au decis că e cazul, ca după un an greu, cu multe rezultate ”favorabile”, printre care şi retrogradarea din liga a 3-a în liga a 4-a, să lase deoparte toate neajunsurile şi înece toate satisfacţiile într-o baterie cu vin şi multe cefe de porc.
În vreme ce clubul de fotbal alexăndrean se zbate în propria mizerie, dar şi a stadioanelor din Liga a 4-a, dar se lăfăie la petreceri din bugetul de miliarde, pentru echipa de baschet sau de handbal, care se luptă de la egal la egal cu cele mai bune echipe din Liga I, nu există fonduri pentru a monta în Sala Sporturilor câteva aeroterme pentru ca jucătorii, dar şi publicul să aibă parte de un minim de confort.
La finalul turului ligii judeţene de fotbal, FCM Alexandria ocupa locul 3 in clasament, la 4 puncte distanţă de prima clasată, Sporting Roşiori.
Ca o paralelă, echipa de baschet alexăndreană ocupă poziţia a patra a clasamentului, dar în Liga Naţională de Baschet, similar cu Liga I la fotbal.

Claudiu DUMITRACHE