Peste 50 de persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit în Alexandria

Două persoane au ajuns la spital după ce apartamentul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Nenorocirea s-a produs într-un apartament din municipiului Alexandria situat pe strada București. Din cauza fumului degajat de incendiu, aproximativ 50 de persoane, locatarii acelui bloc de locuințe, s-au autoevacuat.

Incendiu într-un bloc din Alexandria!

În urma incendiului, ce s-a manifestat în interiorul unui apartament, într-un dormitor și un hol, au rezultat două victime. Una dintre ele este mai grav având arsuri de gradul I la membrul inferior și membrul superior stang, iar o persoană a fost intoxicată cu fum.

Cele două persoane au fost preluate de două echipaje medicale din cadrul SAJ și SMURD, li s-a acordat primul ajutor și au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Incendiul a fost lichidat rapid, în limitele găsite, pompierii evacuând din interior două butelii.

La sosirea echipajelor, din cauza gumului degajat de incendiu, aproximativ 50 de persoane, locatarii acelui bloc de locuințe, s-au autoevacuat.

Se pare ca incendiul a izbucnit atunci cand una dintre persoane a incercat sa schimbe o butelie la un mijloc de incalzire. Aceasta s-a speriat si in incercarea de a stinge focul a suferit arsuri la nivelul membrelor.

Focul s-a extins apoi rapid la mai multe materiale textile, dupa care la intreaga sufragerie.

Cele doua victime sunt de gen feminin.

Claudiu DUMITRACHE