Peste 100 de intervenții ale pompierilor teleormăneni, în perioada Crăciunului

Pompierii militari teleormăneni au fost solicitați, în perioada 22-26 decembrie 2018, la peste 100 de intervenții, la cele mai multe solicitări intervenind paramedicii SMURD. La 93 de cazuri a intervenit SMURD din cadrul ISU Teleorman, iar pompierii militari au fost solicitați la 6 incendii, 4 accidente rutiere și 6 misiuni de recunoaștere la obiectivele de cult ori operatorii economici care au organizat mese festive în noaptea de Crăciun și o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la o competiție sportivă.

De asemenea, pe linia prevenirii situațiilor de urgență au fost executate un număr de șase controale în localitățile Alexandria, Drăgănești Vlașca, Nanov, Țigănești și Poroschia, inspectorii aplicând șase avertismente și o amendă contravențională în cuantum de 2500 de lei pentru neregulile depistate.

În scopul prevenirii evenimentelor care pot umbri sărbătorile de iarnă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman a întreprins măsuri suplimentare de protecție pe linia securității la incendiu la obiectivele care reunesc un număr mare de participanți.

Astfel, inspectorii de prevenire vor intensifica controalele la spațiile de cazare, spații de alimentație publică care organizează mese festive cu prilejul Revelionului și spații comerciale cu afluență mare de persoane.

M. MEILĂ