Pericol pe șosea! Șofer băut și fără permis

Un conducător auto a fost prins de polițiștii din Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice. În urma verificărilor oamenii legii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis în cazul unui bărbat de 29 de ani, domiciliat în comuna Pietroșani, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

”La data de 24 septembrie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna Pietroșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, prezentând halenă alcoolică”, spun polițiștii din Teleorman.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind verificat în bazele de date ale poliției, a reieșit faptul că acesta avea permisul de conducere reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal, la finalizarea cercetărilor urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

C.DUMITRACHE