Performanţa începe să fie răsplătită şi în Teleorman

Sportivii alexăndreni cu cele mai bune performanţe obţinute în acest an, dar şi copiii cu rezultate deosebite în sfera artelor au fost premiaţi de municipalitate. Aproximativ 400 de persoane au primit diplome, premii şi daruri de la ”Moş Crăciun” care a trecut pe la Primăria Alexandria.
Pe lângă ”Moş”, la eveniment a luat parte şi primarul Victor Drăguşin, dar şi secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Ioan Augustin.
Cu acest prilej, edilul-şef al Alexandriei s-a arătat extrem de încântat de numărul tot mai mare al tinerilor care renunţă la calculator şi aleg să facă sport sau au înclinaţii spre pictură, muzică sau sculptură.
”Anul acesta am avut foarte mulţi copii care au avut performanţă în sport. Acest lucru îmi dă un sentiment de forţă şi curaj pentru oraşul nostru. Avem tineri minunaţi. Avem foarte mulţi copii care au talente deosebite în artă. Asta ne dă curaj în viitor în ceea ce priveşte spiritul şi sufletul alexăndrenilor. Sunt mândru că avem un asemenea viitor”, a spus Victor Drăguşin.
Mai mult, acesta i-a rugat pe premianţi să nu uite niciodată că sunt alexăndreni şi după ce îşi vor termina pregătirea profesională să se întoarcă în oraşul care-i recunoaşte ca pe nişte valori.
La rândul său, secretarul de stat Ioan Augustin s-a arătat extrem de mulţumit de faptul că în Alexandria sunt din ce în ce mai multe baze sportive unde copiii se pot perfecţiona într-un domeniu sportiv.
”Viaţa este o competiţie, iar sportul ne învaţă să fim competitivi prin regulile pe care el le impune.
Sportul menţine o stare de sănătate optimă. În ultimii ani am constatat un număr din ce în ce mai mare de baze sportive la nivelul municipiului Alexandria unde fiecare dintre noi îşi poate creşte calitatea vieţii”, a menţionat Ioan Augustin.
Valoarea premiilor oferite sportivilor, dar şi copiilor cu performanţe în domeniul artelor s-a ridicat la valoarea de 500.000 lei.

Claudiu DUMITRACHE