Pe 19 octombrie are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Pe data de 19 octombrie va fi organizată bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la nivelul agențiilor locale și punctelor de lucru și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă vacante oferite de agenții economici și interacțiunea directă cu aceștia. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

”Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizeaza o noua ediţie a BURSEI LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI, în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 09.00, în Alexandria şi la sediul agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Participanţii la acest eveniment se pot informa cu privire la evoluţia pieţei muncii şi măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman sau pot participa la sesiuni de instruire, despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie”, se arată într-o informare a AJOFM Teleorman.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale,transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

La bursa locurilor de muncă sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, pot comunica ofertele la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Participarea la această acțiune nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Claudiu D.