Partidul foștilor premieri

Partidul Pro România, invenția fostului prim-ministru Victor Viorel Ponta, a reușit să mai facă o achiziție de valoare, în persoana fostului premier social-democrat Mihai Tudose. Victor Ponta l-a primit pe Mihai Tudose cu brațele deschise, și a declarat: ”Mihai Tudose este binevenit în echipa Pro România; experiența lui politică și guvernamentală reprezintă un mare câștig pentru proiectul nostru prin care vrem să oferim o adevărată alternativă social-democrată și profesionistă la ceea ce avem astăzi în România. Și el, ca și mine, a făcut politică doar în PSD. Plecarea lui Mihai Tudose (din PSD) este un avertisment pentru cei care încă stau cu capul plecat în fața lui Dragnea, Vâlcov, Codrin și alți indivizi de teapa lor. Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD pentru că nu a ascultat de Dragnea. Ponta a fost exclus de Dragnea și nu a votat moțiunea de cenzură contra lui Grindeanu. Grindeanu a fost exclus de Dragnea pentru că nu a ascultat de ordinele lui, de jefuire a economiei. Ați rămas cu Dăncilă; treziti-vă!”

La rândul său, Mihai Tudose a declarat: ”Am intrat în politică acum 27 de ani, din dorința de a face ceva pentru Brăila și pentru România. Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei și României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtășesc aceleași valori, echipa Pro România”.

La rândul său, Dumitru Goldbach, fost purtător de cuvânt al Organizaței județene Teleorman a Partidului Național Liberal, astăzi organizator în grupurile de initiativă ale Partidului Pro România din județ, susține că formațiunea politică din care face acum parte are un anume magnetism, și nu este numai partidul foștilor premieri, ci și al viitorilor premieri. Dumitru Goldbach mai susține că ește așteptat la Pro România și fostul prim-ministru Sorin Grindeanu; nu poate spune același lucru despre foștii premieri Adrian Năstase sau Dacian Cioloș, și în nici un caz despre actualul premier Viorica Vasilica Dăncilă. Membru al formațiunii Pro România, Dumitru Goldbach mai spune că în Teleorman PSD a acaparat electoratul în proporție de 90 %, restul rămânând pentru toate celelalte formațiuni politice. În momentul de față, în județul nostru se fac eforturi pentru consolidarea Pro România în Teleorman, făcându-se mici progrese de la o zi la alta. Există discuții ale partidului în toate mediile sociale, și se poartă negocieri pentru atragerea de noi membri.

Ioan DUMITRESCU