Partidele de dreapta sunt ”chemate la unitate”

Deputatul de Teleorman al Alianței Liberalilor și Democraților, Ica Florică Calotă lansează un apel la unitate. Într-un comunicat de presă, liderul ALDE Teleorman cheamă forțele politice de dreapta să se unească.

“În data de 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, după participarea la ceremoniiile oficiale și depunerea coroanei de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Alexandria, președintele și deputatul filialei ALDE Teleorman, Calotă Florică Ică a convocat Biroul Politic Județean Teleorman. În cadrul ședinței a lansat colegilor din spectrul de dreapta politic județean ,,chemarea la unitate”.

Obiectivul acestei propuneri este acela de a coagula la nivel județean toate forțele politice locale de dreapta, având ca scop câștigarea următoarelor competiții electorale.

Motoul de care a fost motivat domnul deputat și președinte al filialei ALDE Teleorman Calotă Florică Ică, astăzi în zi de sărbătoare națională a fost ,,unirea face puterea”.

Pe cale de consecință, deputatul ALDE lansează chemarea la unitate a forțelor politice de dreapta din Teleorman”, a arată într-un comunicat de presă semnat de deputatul ALDE.

Nu este pentru prima dată când partidele de dreapta încearcă să se unească. S-a mai încercat și în trecut, dar orgoliile au fost prea mari din partea unora pentru a reuși o alianță.

Claudiu DUMITRACHE