Parlamentarii teleormăneni și-au primit certificatele

Este oficial. Județul Teleorman are 7 parlamentari în nouă legislatură. 4 din partea Partidului Național Liberal și 3 de la Partidul Social Democrat. În Senat vor merge, IONEL-DĂNUŢ CRISTESCU (PSD) și EUGEN PÎRVULESCU (PNL).

În Camera Deputaților ajung FLORIN PIPER-SAVU (PSD), PAUL STANCU (PSD), COSTEL BARBU (PNL), FLORICĂ ICĂ CALOTĂ (PNL) și MARIA STOIAN (PNL).

”Mulțumesc celor care cred în soluțiile Partidului Național Liberal pentru dezvoltarea României. Teleormanul va avea în Parlament o echipă de oameni dedicați, cei mai mari susținători ai proiectelor pentru dezvoltarea județului”, a spus proaspătul deputat Marian Stoian.

De cealaltă parte, senatorul social-democrat, Dănuț Cristescu este mândru de noua postură în care se va afla.

”Am primit certificatul doveditor de la Biroul Electoral Județean. Sunt mândru de faptul că, susținut de dumneavoastră, dragi teleormăneni, voi avea onoarea să vă reprezint în Parlamentul României. PSD a câștigat votul majoritar al cetățenilor și acesta este lucrul cel mai important pentru mine, care mă motivează și îmi dă speranță.

Ca Senator în noul Parlament, le mulțumesc din nou teleormănenilor care au avut încredere în mine! În proiectele echipei PSD, în tenacitatea cu care le voi reprezenta interesele lor și pe cele ale tuturor românilor. Va trebui să le arătăm cetățenilor care ne-au votat că le merităm încrederea.

Prioritatea PSD va fi siguranța cetățenilor, a locurilor de muncă, a sănătății românilor, legi bune și drepte. Oamenii își doresc venituri mai mari, locuri de muncă și să trăiască mai bine. Consider că acestea vor fi prioritățile mandatului meu de senator pentru următoarii 4 ani”, spune senatorul Cristescu.

C.D.