Pamimaiul se “îngraşă” în “ajun”

Antrenorul echipei Pamimai Videle, Robert Panduru este disperat. Deşi a programat mai multe partide amicale de la începutul acestui an nici unul nu s-a legat, iar începutul returului bate la uşă. Pentru că vrea cu disperare să-şi vadă băieţii la ”lucru”, Panduru speră ca astăzi să facă deplasarea în Ilfov acolo unde Pamimai Videle urmează să întâlnească echipa de rezerve a Berceniului. Prin această deplasare antrenorul echipei din Videle speră să pună ochii şi pe câţiva jucători de la adversari.
În pauza competiţională dintre tur şi retur Pamimaiul s-a ”subţiat” odată cu plecările a 5 jucatori: Robert Ioniţă, Antonio Matache, Marinel Blaga, Danut Voicilă si Florin Rauţă.
Primul meci oficial al Pamimaiului este programat pentru sâmbătă, 22 februarie, în optimile de finală ale Cupei României – faza judeţeană, când va întâlni acasă pe Olimpia Dobroteşti.
Returul campionatului judeţean de fotbal ediţia 2013-2014 se reia pe data de 1 martie. Cel mai tare meci din acest retur de campionat va avea loc pe data de 23 martie. Ocupanta primei poziţii a clasamentului la finalul turului, Sporting Roşiori va da piept cu ocupanta poziţiei secunde, Pamimai Videle. Disputa va avea loc pe terenul liderului. În tur meciul a fost egal, scor 1 la 1.
Şi etapa următoare, din data de 29 martie, va fi una decisivă în stabilirea campioanei judeţene. Echipa roşioreană va face deplasarea la Alexandria unde va da piept cu ocupanta locului 3 în clasament, FCM Alexandria. În turul de campionat echipa roşioreană s-a impus cu scorul de 3 la 2.
Ultimul mare derby al returului va avea loc pe data de 19 aprilie atunci când pe terenul Pamimaiului din Videle vor veni jucătorii FCM Alexandria. Meciul se anunţă unul echilibrat dacă luăm în calcul rezultatul din tur atunci când meciul a fost nul, scor 0 la 0. Ultimul meci din acest sezon va avea loc pe 7 iunie.
La finalul turului Sporting Roşiori a încheiat pe prima poziţie a clasamentului, la doar 3 puncte de Pamimai Videle şi la 4 de FCM Alexandria.

C. DUMITRACHE